Курячі грудки "Великодні"
- Курка (Курячі грудки великі, близько 700 гр. Кожна) - 2 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Яблуко - 1 шт
- Курага - 1 горст.
- Сіль
- Приправи
- Сметана - 1 / 2 л
Курячі грудки. миємо, обсушуємо, ріжемо кожну навпіл, я знімаю шкіру і видаляю зайвий жир. Зверху кладемо терту моркву, дрібно нарізану цибулину, дрібно порізане яблучко і промиту, порізану курагу (в ідеалі - чорнослив, його і мала на увазі, але не виявила в запасах). Укладаємо все на м´ясо, солимо, посипаємо базиліком, орегано, петрушкою, куркумою. При бажанні можна додати тертий часничок і лимонну цедру (крапельку). Це диво заливаємо жирною сметаною, перемішуємо і відправляємо на 30 хвилин у мікрохвильову піч на повну потужність (у мене - 100). Разів зо три треба перемішувати під час приготування. Можна і запекти в духовці - вирішувати вам, що зручніше. Аромат стояв по всьому будинку і на смак курочка виявилася ніжною і пряною. Те, що треба!.
Кулинарные рецепты от Tramontina: суп чанахи рецепт. Горшочки для запекания Чанахи.
Поможем выйти замуж в Германию: консервация грибов рецепты. Выращивание грибов дома.
recepti.biz Вкусные быстрые и простые Рецепты шашлыков
Рецепт салата мимоза с фото пошаговоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Польская кухня КиевПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter