Куряче парфе з перцем у НВЧ

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1117 Куряче парфе з перцем у НВЧ
Куряче парфе з перцем у НВЧ
інгредієнти:
  • Грудка куряча (без шкіри) - 200 г
  • Вершки - 100 мл
  • Перець солодкий червоний - 1 шт
  • Перець солодкий жовтий - 1 / 2 шт
  • Цедра лимона (терта) - 1 ч. л.
  • Горіх мускатний (мелений, щіпка)
  • Коріандр (мелений, за смаком)
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Куряче парфе з перцем у НВЧ інгредієнти Курячі грудки нарізати на дрібні шматочки, викласти на тарілку. Вершки налити в чашку. Прибрати все в морозильник на 20 хвилин.

Куряче парфе з перцем у НВЧ Подрібнити в блендері вершки, куряче м´ясо, додати сіль і перець за смаком. Змішати з цедрою лимона, мускатним горіхом і коріандром.

фото Куряче парфе з перцем у НВЧ Харчову плівку намочити з одного боку водою і розстелити на столі. Покласти на неї курячий фарш за розміром форми для НВЧ.

Перець нарізати на тонкі смужки. Покласти на край половину червоного перцю, потім ряд жовтого перцю, зверху залишився червоний перець. Багато не кладіть, інакше рулет може розвалитися.

Куряче парфе з перцем у НВЧ Грудка куряча Згорнути в щільний рулет, кінці плівки зав´язати. Укласти у форму для СВЧ, додати 50 мл води. Готувати на середній потужності 400 Вт 8 хвилин або поки рулет не стане щільним. Остудити в плівці, прибрати в холодильник. Перед подачею нарізувати на скибочки і прикрасити зеленню.

Порада:. використовуйте відповідну тарілку, вона пожвавить сервіровку і поліпшить сприйняття фотографії. Куряче парфе. готово.

Смачного!.

Очень вкусные салатики! Простые - салат с креветками и омлетом. Салат с креветками.

Рецепт салат Рыбный. Салат из Рыбной консервы.

Рецепты новогодних блюд с фотографиямиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты Приготовления - рецепт приготовления мяса дикого кабана.

авторская меню рецепты от шеф повара мастер класс

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter