Куряче парфе з перцем у НВЧ
- Грудка куряча (без шкіри) - 200 г
- Вершки - 100 мл
- Перець солодкий червоний - 1 шт
- Перець солодкий жовтий - 1 / 2 шт
- Цедра лимона (терта) - 1 ч. л.
- Горіх мускатний (мелений, щіпка)
- Коріандр (мелений, за смаком)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Курячі грудки нарізати на дрібні шматочки, викласти на тарілку. Вершки налити в чашку. Прибрати все в морозильник на 20 хвилин.
Подрібнити в блендері вершки, куряче м´ясо, додати сіль і перець за смаком. Змішати з цедрою лимона, мускатним горіхом і коріандром.
Харчову плівку намочити з одного боку водою і розстелити на столі. Покласти на неї курячий фарш за розміром форми для НВЧ.
Перець нарізати на тонкі смужки. Покласти на край половину червоного перцю, потім ряд жовтого перцю, зверху залишився червоний перець. Багато не кладіть, інакше рулет може розвалитися.
Згорнути в щільний рулет, кінці плівки зав´язати. Укласти у форму для СВЧ, додати 50 мл води. Готувати на середній потужності 400 Вт 8 хвилин або поки рулет не стане щільним. Остудити в плівці, прибрати в холодильник. Перед подачею нарізувати на скибочки і прикрасити зеленню.
Порада:. використовуйте відповідну тарілку, вона пожвавить сервіровку і поліпшить сприйняття фотографії. Куряче парфе. готово.
Смачного!.
Очень вкусные салатики! Простые - салат с креветками и омлетом. Салат с креветками.
Рецепт салат Рыбный. Салат из Рыбной консервы.
Рецепты новогодних блюд с фотографиямиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты Приготовления - рецепт приготовления мяса дикого кабана.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter