Курочка з гарніром
- Грудка куряча - 1 шт
- Рис - 1 шт
- Томатна паста - 3 ст. л.
- Майонез - 3 ст. л.
- Каррі
- Базилік
- Часник - 3 зуб.
- Сіль
- Перець чорний (за смаком)
Розрізати грудку на шматочки (можна трохи відбити шматочки, щоб були ніжніше).
У форму для випікання покласти курку, посолити - поперчити, додати подрібнений часничок, висипати рис.
У склянку покласти томатну пасту і майонез, залити водою (щоб був повний стакан), добре перемішати, вилити на рис і залити у форму ще 2 склянки води, додати спеції.
Готувати на максимальній потужності в мікрохвильовці 25 хвилин (поки вся рідина не випарується) (усі мікрохвильовки готують по-різному, так що може знадобитися більше або менше часу).
PS поки. курочка з рисом. готується, ріжемо овочі або салат.
Смачного!.
Салат вкуснятина на зиму рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт лаваш на грилеРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт торт наполеон из слоеного теста с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter