Курочка в апельсині мікрохвильовка
- Курячі стегна - 1,5 кг
- Часник - 4 зуб.
- Апельсин - 1 шт
- Майонез
- Спеції
Курячі стегна. миємо і складаємо в посуд, де вони будуть маринуватися. Я з стегона зняла шкіру - так як не дуже люблю її. Основні спеції були для гриля і те, що сподобалося з мого "складу" спецій.
Засипаємо стегна спеціями.
Тремо. цедру апельсина. на тертці й додаємо до курки. Туди ж видавлюємо і сік.
Додаємо майонез, подрібнений (видавлений через чеснокодавку) часник, все перемішуємо і залишаємо маринуватися хвилин на 40.
Замариновану курочку викладаю на решітку для гриля мікрохвильовки. Відправляємо її в мікрохвильовку в режимі мікрохвилі + гриль (на максимальну потужність) на 15 хв. потім перевертаємо курку і ще на 7 хвилин в тому ж режимі.
Курочка виходить ароматна, соковита, гостра . а коли трапляється малесенький шматочок апельсинової цедри - отримуєш непередавано-пікантне поєднання.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепти з фото.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепти блюд на кожен день.
Салат со стручковым горохом и брокколи
Медовик рецептКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Домашний майонез на молоке www.recepti.biz.ua
ТутБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter