Курочка в апельсині мікрохвильовка

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1533 Курочка в апельсині мікрохвильовка
Курочка в апельсинки і мікрохвильовці
інгредієнти:
  • Курячі стегна - 1,5 кг
  • Часник - 4 зуб.
  • Апельсин - 1 шт
  • Майонез
  • Спеції

Курочка в апельсинки і мікрохвильовці інгредієнти Курячі стегна. миємо і складаємо в посуд, де вони будуть маринуватися. Я з стегона зняла шкіру - так як не дуже люблю її. Основні спеції були для гриля і те, що сподобалося з мого "складу" спецій.

Курочка в апельсинки і мікрохвильовці Засипаємо стегна спеціями.

фото Курочка в апельсинки і мікрохвильовці Тремо. цедру апельсина. на тертці й додаємо до курки. Туди ж видавлюємо і сік.

Курочка в апельсинки і мікрохвильовці курячі стегна Додаємо майонез, подрібнений (видавлений через чеснокодавку) часник, все перемішуємо і залишаємо маринуватися хвилин на 40.

Курочка в апельсинки і мікрохвильовці Часник Замариновану курочку викладаю на решітку для гриля мікрохвильовки. Відправляємо її в мікрохвильовку в режимі мікрохвилі + гриль (на максимальну потужність) на 15 хв. потім перевертаємо курку і ще на 7 хвилин в тому ж режимі.

Курочка в апельсинки і мікрохвильовці Апельсин Курочка виходить ароматна, соковита, гостра . а коли трапляється малесенький шматочок апельсинової цедри - отримуєш непередавано-пікантне поєднання.

Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепти з фото.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепти блюд на кожен день.

Салат со стручковым горохом и брокколи

Медовик рецептКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Домашний майонез на молоке www.recepti.biz.ua

ТутБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты