Курка по-домашньому, з картоплею
2075
інгредієнти:
- Курка (у мене стегна) - 3-4 шт
- Картопля - 3-4 шт
Готуємо маринад: 6 ст. л. рослинного масла, 3 ст. л. оцту, 1 ч. л. паприки, 3 ст. л. томатної пасти, 1 цибулина (дрібно порізати), 1 зубчик часнику (продавити через прес), розмарин, чебрець, запашний перець.
М´ясо маринувати 1-2 години.
Ріжемо і укладаємо картоплю в спец. посуду, перчимо.
Зверху укладаємо стегна і виливаємо залишки маринаду, прибираємо в піч на 15 хвилин і накриваємо на стіл .
Курка по-домашньому. готова. Смачного!.
Доставка готовой еды на неделю: украинская кухня доставка. Спецакция от легендарной доставки.
Польская выпечка рецептыСупы и бульоны на любой вкус. Сотни рецептов с пошаговыми фото
блинчики с грибами и сыром с фото
Как приготовить летний салат - рецепт салата с фетой.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі