Курага та волоські горіхи в пісочної крихті
1086
інгредієнти:
- Абрикос (сушений; курага) - 225 г
- Борошно пшеничне - 225 г
- Масло вершкове - 125 г
- Цукрова пудра (можна більше; за смаком) - 50 г
- Горіхи волоські (подрібнені) - 100 г
Потужність мікрохвиль 900 Вт (висока) і режим "Експрес Комбі" (5 1600С + М / У 360 Вт).
Заздалегідь замочену курагу покласти в підходящий посуд для мікрохвильової печі.
З´єднати борошно та олію, розтерти до тих пір, поки вони не утворюють крихту. Додаємо цукрову пудру і все перемішуємо.
Зверху подрібненими горіхами.
Готувати в комбінованому режимі 20-30 хв. , Поки пиріг не підрум´яниться.
Каким ингредиетнтом отличается салат мясной от оливье тут
Поможем выйти замуж в Германию - плов рецепт приготовления. Настоящий суп харчо с фото.
Перепела жареные рецептперепела жареные
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі