Курага та волоські горіхи в пісочної крихті

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1024 Курага та волоські горіхи в пісочної крихті
Курага та волоські горіхи в пісочної крихті
інгредієнти:
  • Абрикос (сушений; курага) - 225 г
  • Борошно пшеничне - 225 г
  • Масло вершкове - 125 г
  • Цукрова пудра (можна більше; за смаком) - 50 г
  • Горіхи волоські (подрібнені) - 100 г

Курага та волоські горіхи в пісочної крихті інгредієнти Потужність мікрохвиль 900 Вт (висока) і режим "Експрес Комбі" (5 1600С + М / У 360 Вт).

Заздалегідь замочену курагу покласти в підходящий посуд для мікрохвильової печі.

Курага та волоські горіхи в пісочної крихті З´єднати борошно та олію, розтерти до тих пір, поки вони не утворюють крихту. Додаємо цукрову пудру і все перемішуємо.

фото Курага та волоські горіхи в пісочної крихті Зверху подрібненими горіхами.

Курага та волоські горіхи в пісочної крихті Абрикос Готувати в комбінованому режимі 20-30 хв. , Поки пиріг не підрум´яниться.

Каким ингредиетнтом отличается салат мясной от оливье тут

Поможем выйти замуж в Германию - плов рецепт приготовления. Настоящий суп харчо с фото.

Перепела жареные рецептперепела жареные