Кекс апельсиновий
- Апельсин (великий) - 1 шт
- Цукор (2ст.л. в пюре і 2,5 ст.л. в тісто) - 4,5 ст. л.
- Крохмаль картопляний (1ст.л. в пюре і 1ст.л. в тісто) - 2 ст. л.
- Яйце - 2 шт
- Борошно (з горою) - 3 ст. л.
- Масло вершкове - 50 г
- Розпушувач тіста (без верху) - 1 ч. л.
Апельсин помити. і розрізати навпіл, видалити кісточки. З однієї половинки на тертці натерти цедру і розрізати ще навпіл. До цедрі додати сік 1 / 4 частини апельсина. У блендері подрібнити залишилася 1 / 4 частина апельсина з шкіркою і 1 / 2 частина очищеного апельсина. До апельсиновому пюре додати 2 ст. л. цукру і 1 ст. л. крохмалю, перемішати.
Високу форму для мікрохвильової печі застелити папером для випічки, вилити пюре і випікати в мікрохвильовці при потужності 800 Вт.
1хв. і 50 сек. Пюре загусне-завариться крохмаль.
Потім збити яйця і 2,5 ст. л. цукру в густу піну (приблизно 3-4 хв міксером).
У мікрохвильовці розтопити масло (35 сек), додати до збитих яєць і акуратно перемішати. Додати цедру і сік апельсина. Окремо змішати борошно, крохмаль і розпушувач і додавати невеликими порціями до нашого тіста, добре перемішуючи віночком. Тісто має.
вийти більш рідким ніж на ладки, тому борошна може знадобитися трохи більше або трохи менше (оскільки яйця різні і.
масло точно відміряти важко без електричних ваг, а в мене таких немає). Тісто вилити до нашого застиглого пюре.
Випікати 4 хв. Перевіряти зубочисткою, як і в духовці. Кекс зверху може залишатися вологим і допікати його не треба,.
тому що він може стати сухим.
З форми. кекс. витягнути через 30 хв. Приємного чаювання !. !. !. !. !. !.
ТутРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Вкусные легкие блюда. Легкие блюда из овощей.
Морепродукты салат рецепт. Рецепты салатов морепродукты.
Кулинарные рецепты сайт тут
Кулинария -пирог с капустойПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Юлия высоцкая Яблочный штрудель видеояблочный штрудель
Рецепт заварного крема для наполеона. Рецепт приготовление заварного крема.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter