Картопляна запіканка з французькою гірчицею
- Картопля (попередньо відварена до напівготовності) - 6-8 шт
- Фарш (яловичий) - 500 г
- Морква (натерта) - 1-2 шт
- Вершки (33%) - 0,5 скл.
- Цибуля ріпчаста
- Приправа з трав (+ 1 кубик "крихти часнику")
- Зелень петрушки
- Сир - 100 г
- Французька гірчиця (у зернах) - 1 ст. л.
Почистити, відварити до напівготовності і. порізати картоплю. , покласти її у форму для запікання + порізану цибулю.
Натерти моркву і змішати її з фаршем і приправою, укласти зверху на картоплю.
Зверху знову картоплю з цибулею.
Робимо заливку: додаємо гірчицю і зелень, заливаємо картоплю.
Ставимо в мікрохвильовку на режим конвекції з t 220 гр. хвилин на 20,.
коли страва буде готова, посипаємо тертим сиром і на 2-3-хвилинки до розплавлення сиру .
Який аромат .
.
Смачного!.
Сырно - куриный рулет. Куриный рулет домашнего копчения.
Рецепты Для Мультиварки: кулинария блюда из печени.
Домашняя кухня - кулинарные рецепты с фотографиями. Кулинарные рецепты с пошаговыми фотографиями.
едим дома на нтв с юлией высоцкой рецепты
Американская кухня фото рецептСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter