Картопля в апельсиново-мятном соусі
- Картопля (дрібна) - 1 кг
- Цедра апельсинова (терта) - 2 ч. л.
- Апельсиновий сік (віджати з апельсину з якого взяли цедру) - 50 г
- Сир (тертий) - 1 / 4 скл.
- М´ята (рублена) - 2 ст. л.
Картопельку. (краще звичайно почистити, якщо молода, то не варто) кладемо в неглибоку каструльку для мікрохвильової печі, заливаємо 50 г гарячої води, накриваємо кришкою і в мікрохвильовку. Варити треба 10 -15 хвилин на повній потужності. Додаємо всі інші інгредієнти і ще тушкуємо 2 хвилини на повній потужності мікрохвильовки. Добре перемішуємо і подаємо в гарячому вигляді.
Смачного!.
Рецепты диетических кухни. Рецепт диетического салата.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата з язиком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
рецепт домашнего печенья на смальце
Рецепт приготовления торт медовик. Рецепт торт медовик крем.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты индийской кухни. Аюрведа, йога, Индия.
ЗдесьВкусные блюда Украинской кухни. Круглосуточная доставка. Заказывайте
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепт домашний майонез.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter