Гречана каша з грибами
- Крупа гречана - 1 скл.
- Гриби свіжі (або сушені 50 р.) - 200 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 1 зуб.
- Олія
Обсмажуємо крупу на сухій сковороді для підсилення смаку та аромату.
Заливаємо водою і даємо постояти для набухання.
Готуємо гриби.
Обсмажуємо гриби.
Варка каші.
Я готую цю кашу в печі, але можна зробити і в духовці, тільки час приготування збільшиться. Тут дається опис для мікрохвильовки.
Гречку обсмажити. на сухій сковороді, висипати в горщик або каструлю для мікрохвильовки, залити 1, 5 скл. холодної води, посолити, залишити на 15 хв.
Дрібно нашатковану цибулю обсмажити на рослинному маслі, додати зубчик часнику, щоб підкреслити аромат грибів (теж дрібно порізаний), потім гриби, вершкове масло, обсмажити все разом до випаровування рідини. Або злити рідину.
Гречку поставити в мікрохвильовку на 10 хв. , 900 Вт, потім змішати з грибами та поставити ще на 10 хв. , 540 Вт.
Смачного!.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты тортов без выпечки. Поможем выйти замуж в Германию.
Пирог из тыквы на кефире с овсяными хлопьямиПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Блюда - Серий: 226: кулинария блюда из печени.
Рецепты салатов с языка вареногоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Теплый сэндвич с пикантной начинкой по рецепту Юлии Высоцкой www.recepti.biz.ua
Польские кухни мебель recepti.biz.ua
История происхождения майонеза. Постный майонез в домашних условиях.
Кулинарные рецепты - сайт кулинарный. Рецепты для гурманов от Лефкадии.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter