Горщики у мікрохвильовці
- М´ясо (свинина) - 150 г
- Картопля (середнього розміру) - 3 шт
- Цибуля ріпчаста (середнього розміру) - 2 шт
- Гриби (печериці) - 5 шт
- Часник - 2 зуб.
- Бульйон (або вода) - 150 г
- Сіль
- Спеції
- Сметана (або вершкове масло) - 1 ст. л.
Все попередньо миємо і чистимо. Ріжемо картоплю кубиками, м´ясо - шматочками трохи менше, цибулю - півкільцями, часник - пластинками, грибочки - на 4 частини.
На дно горщика викладаємо шарами:.
- Пару часточок часнику.
- М´ясо.
- Цибулю.
- Картоплю і ще пару часточок часнику.
Далі:.
- Гриби.
- Картопля.
- Цибуля.
- Часник.
Тобто м´ясо тільки внизу, цибуля та гриби поперемінно пересипані з цибулею і часником.
Зверху - сіль та спеції за смаком, залити все бульйоном (або водичкою), щоб на 2-3 см не діставала до верху горщика (це приблизно 150 г води).
Вода в горщику сильно кипить!.
І вже зверху - ложечку сметани або вершкового масла.
Ставимо в мікрохвильову піч на повну потужність на 10 хв. (У мене макс. Потужність 850 w).
М´ясо ніжне, вийшло дуже ароматно, нічим не поступається в духовці.
Природно, Америку я не відрила, але традиційно горщики готуються в духовці, а в мене з цим зараз "напряг".
У всіх рецептах багато попередньої роботи з підготовки, обжаркі і т. п. , а цей рецепт простенький і смачний, а головне - швидкий!.
І, звичайно ж, склад. горщика. не знає межі фантазії!.
Приємного всім апетиту!.
Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Рецепты любимых блюд. Рецепты всевозможных диет
Готовим со вкусом: рецепти торти з фото. Рецепты приготовления блюд.
Продажа сельхозсырья,цветы - мясные салаты с ананасом. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter