Гарячі бутерброди "Рум'яні щічки"

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1922 Гарячі бутерброди "Рум'яні щічки"
Гарячі бутерброди
інгредієнти:
  • Хліб (Батон нарізний) - 1шт
  • Масло вершкове - 100 г
  • Яблуко - 2-3 шт
  • Сир ("Російський або" Голландський ") - 150 г

Батон нарізний ріжемо на шматочки 0, 5 см завтовшки.

Змащуємо вершковим маслом з двох сторін.

Зверху укладаємо шматочки яблук (порізаних кругленькими часточками).

А на яблука сир, порізаний тонкими пластинками.

Укладаємо бутерброди на деко.

Ставимо в духовку 200 градусів на 10 хв. або в мікрохвильовку (режим середній, поки розплавиться і зарум´яниться сир).

Гарячі бутерброди "Рум´яні щічки" готові!. Смачного!.

Классичкский рецепт Украинский борщ. Рецепт пампушек к Украинский борщ.

Скороварки для приготовления каши: рецепт смачного торта. Кулинарные рецепты от Tramontina.

салат з корейською морквою

Черева для колбасок: колбаса домашняя без кишок. Подбор интернета в квартиру.

Приготовление плова в мультиварке поларисРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты