Фаршировані перці
- Фарш м´ясний - 1 кг
- Перець салатний (за кількістю порцій, у мене) - 11 шт
- Цибуля ріпчаста - 3-4 шт
- Морква - 2 шт
- Помідори - 1-2 шт
- Сметана - 250 мл
- Томат-паста (або кетчуп) - 2-3 ст. л.
- Рис
Перець помити. , видалити, капелюшок, сім´я. Цибулю порізати, моркву натерти на тертці, зтушити на рослинному маслі.Частину викласти у фарш, додати недоварений рис, посолити, поперчити, і на фарширувати перці отриманою сумішшю і укласти їх в товстостінну каструлю.
У решту суміші піджарки нарізати помідори і покласти пару ложок томату або кетчупу, продовжувати тушити.
Коли помідори розм´якнуть вилити туди пачку сметани і ще тушити доливши води. Посоліть, поперчіть.
Залити всим цим, що чекає на перці (якщо не вистачить долити води, так щоб рідина закрила всю поверхню). Довести до кипіння і зменшити вогонь накривши кришкой. Готовітся приблизно 1год - 1год 20хв.
Коли все готово, викласти в глибоку тарілку залити густою підливкою, посипати зеленню і полити сметаною . Можна насолоджуватися .
ЗдесьЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Салати з копченою куркою та грибамисалати з копченою куркою
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт кекс столичный.
Рецепты на праздничный стол - новогодние блюда рецепты с фото.
recepti.biz.uaСведения об укупорке и таре для варенья
Консервное оборудование, Б4-КЗК: крем из сгущенного молока.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter