Фарш за 6 хвилин

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1152 Фарш за 6 хвилин
Фарш за 6 хвилин
інгредієнти:
  • Фарш - 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Спеції (сіль, перець)

Фарш за 6 хвилин інгредієнти Отже, все геніальне просто.

Маємо в наявності фарш - він може бути курячим, змішаним (яловичина + свинина) - на Ваш смак!. !.

Цибулю пропускаємо через подрібнювач, додаємо у фарш, + сіль, перець і добре вимішуємо.

Якщо Вам захочеться додати улюблені спеції, не соромтеся, додавайте!.

І кладемо наш фарш в  пакет, зав´язуємо зверху, але робимо парочку проколів на верхній поверхні пакета, щоб пакет не вибухнув.

Фарш за 6 хвилин Відправляємо фарш в мікрохвильовку при максимальній потужності на 6 хвилин.

Дістаємо, даємо трошечки охолонути.

фото Фарш за 6 хвилин І готуємо з нього все, що душа забажає: використовуємо в запіканки, макарони по-флотськи, можна просто нарізати і є як котлети, м´ясо виходить дуже соковитим, адже готувалося воно у власному соку.

І ще зробила відкриття для себе (може хтось набагато розумніший, ніж я, давно здогадався), що такий коржик, ну, просто ідеально підходить для будь-яких бургерів.

Але для цього, розподіливши фарш в пакеті, пройдіться по ньому качалкою, щоб коржики вийшли однакової товщини. І все, вирізуйте котлетки за розміром булочки, і пригощайте своїх односельців не шкідливістю з Макдональдс, а перевіреними домашніми, зробленими Вашими золотими ручками бургерами!. !.

Дуже сподіваюся, що Комусь це знадобиться!. !.

Фарш за 6 хвилин Фарш Фарш за 6 хвилин Лукрепчатий

Фарш за 6 хвилин Спеції

Рецепт пончиков творожныхКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Ржаной хлеб в хлебопечке - ржаной хлеб фото. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Заправки для Рыбных салатов. Рыбный салат из фарели.

www.recepti.biz.uaНовости легкой атлетики

Рецепты быстрой и вкусной диеты: салат з свинячим язиком. Крабовый Салат. Рецепты.

ТутТорты и пирожные на заказ

Рецепт торт наполеон с заварным кремомКулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter