Чудо з мікрохвильовки
- Яйце куряче - 1 шт
- Цукор - 4 ст. л.
- Шоколад гіркий - 10 г
- Какао-порошок - 3 ст. л.
- Ванілін - 1 ч. л.
- Цукрова пудра (для посипки)
- Розпушувач тіста - 0.5 ч. л.
- Масло вершкове - 20 г
- Борошно (з гіркою) - 5 ст. л.
Не знаю, як правильно назвати - кекс чи бісквіт, але готується моментально, тому покроковості майже немає. Попереджаю одразу, продукти дані для зовсім невеликого об´єму форми.
Загалом, збила міксером яйце з цукром до білого кольору, додала масло розм´якшене, ванілін, розтоплений шоколад, борошно, розпушувач. Дивіться на консистенцію, тісто має бути густим, але нормально виливатися, якщо мало борошна - додайте ще. Все ще раз гарненько перемішала і вилила в вогнетривку миску.
Ось така миска у мене, дуже невелика.
І тепер починається дія: ставимо тісто в мікрохвильовку. Режим - Автоприготування - заморожені овочі, на 6 хвилин. Все!.
Тісто піднімається на очах!. Я навіть не повірила, що воно так швидко пропеклося, але все вийшло!.
Ось він готовий. Бачите, як піднявся.
Тепер посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю чи кави!. Можна розрізати і перешарувати кремом, джемом, варенням, можна пекти в чашках, як кекси!. Я частину бісквіта використовувала в приготуванні желейного торта.
Всередині абсолютно пропікся, пористий, пухкий, з яскравим ароматом шоколаду!.
Кухни фото: изысканные рецепты французской кухни. Кухни от лучших производителей.
www.recepti.biz.ua рецепты оригинальных праздничных блюд
Приготовить пармезан дома легко - маскарпоне в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter