Чудо з мікрохвильовки

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1984 Чудо з мікрохвильовки
Чудо з мікрохвильовки
інгредієнти:
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Цукор - 4 ст. л.
  • Шоколад гіркий - 10 г
  • Какао-порошок - 3 ст. л.
  • Ванілін - 1 ч. л.
  • Цукрова пудра (для посипки)
  • Розпушувач тіста - 0.5 ч. л.
  • Масло вершкове - 20 г
  • Борошно (з гіркою) - 5 ст. л.

Чудо з мікрохвильовки інгредієнти Не знаю, як правильно назвати - кекс чи бісквіт, але готується моментально, тому покроковості майже немає. Попереджаю одразу, продукти дані для зовсім невеликого об´єму форми.

Загалом, збила міксером яйце з цукром до білого кольору, додала масло розм´якшене, ванілін, розтоплений шоколад, борошно, розпушувач. Дивіться на консистенцію, тісто має бути густим, але нормально виливатися, якщо мало борошна - додайте ще. Все ще раз гарненько перемішала і вилила в вогнетривку миску.

Чудо з мікрохвильовки Ось така миска у мене, дуже невелика.

фото Чудо з мікрохвильовки І тепер починається дія: ставимо тісто в мікрохвильовку. Режим - Автоприготування - заморожені овочі, на 6 хвилин. Все!.

Тісто піднімається на очах!. Я навіть не повірила, що воно так швидко пропеклося, але все вийшло!.

Чудо з мікрохвильовки Яйце куряче Ось він готовий. Бачите, як піднявся.

Чудо з мікрохвильовки Цукор Тепер посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю чи кави!. Можна розрізати і перешарувати кремом, джемом, варенням, можна пекти в чашках, як кекси!. Я частину бісквіта використовувала в приготуванні желейного торта.

Чудо з мікрохвильовки Шоколад гіркий Всередині абсолютно пропікся, пористий, пухкий, з яскравим ароматом шоколаду!.

Кухни фото: изысканные рецепты французской кухни. Кухни от лучших производителей.

www.recepti.biz.ua рецепты оригинальных праздничных блюд

Приготовить пармезан дома легко - маскарпоне в домашних условиях.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter