Брокколі запечена
- Брокколі (1 пакет) - 400 г
- Молоко - 100 мл
- Сир твердий - 100 г
- Каррі
- Борошно - 1 ст. л.
- Масло вершкове - 1 ст. л.
- Сіль
Розміщуємо. брокколі. , не розморожуючи, в посуд для мікрохвильової печі, закриваємо кришкою і готуємо при ПП (повна потужность) 7 хвилин, разів з два за час варіння акуратно перемішуємо. Якщо капуста не заморожена, як у мене, досить 5 хвилин.
Готову брокколі. розбираємо на суцвіття поменше, викладаємо у форму для запікання, змащену вершковим маслом.
Розтоплюємо вершкове масло при ПП 40 секунд. Додаємо в нього борошно. Борошно пасеруємо при ПП 30 секунд. Акуратно, помішуючи, вливаємо молоко і готуємо 3 хвилини при ПП, перемішуючи кожну хвилину.
Якщо соус виходить густуватий, то його можна розбавити натуральним йогуртом або молоком. Додаємо каррі і сіль.
Заливаємо капусту соусом.
Посипаємо тертим сиром і відправляємо в мікрохвильовку.
Готуємо 5 хвилин при ПП.
Смачного!.
Французская кухня рецепты рататуйРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепты приготовления узбекского плова. Писатель кулинар ханкишиев рецепт приготовления плова.
Тутсделать йогурт в домашних условиях
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter