Брокколі запечена

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1243 Брокколі запечена
Брокколі запечена
інгредієнти:
  • Брокколі (1 пакет) - 400 г
  • Молоко - 100 мл
  • Сир твердий - 100 г
  • Каррі
  • Борошно - 1 ст. л.
  • Масло вершкове - 1 ст. л.
  • Сіль

Брокколі запечена інгредієнти Розміщуємо. брокколі. , не розморожуючи, в посуд для мікрохвильової печі, закриваємо кришкою і готуємо при ПП (повна потужность) 7 хвилин, разів з два за час варіння акуратно перемішуємо. Якщо капуста не заморожена, як у мене, досить 5 хвилин. фото Брокколі запечена

Готову брокколі. розбираємо на суцвіття поменше, викладаємо у форму для запікання, змащену вершковим маслом.

Брокколі запечена Брокколі Розтоплюємо вершкове масло при ПП 40 секунд. Додаємо в нього борошно. Борошно пасеруємо при ПП 30 секунд. Акуратно, помішуючи, вливаємо молоко і готуємо 3 хвилини при ПП, перемішуючи кожну хвилину.

Брокколі запечена Молоко Якщо соус виходить густуватий, то його можна розбавити натуральним йогуртом або молоком. Додаємо каррі і сіль.

Брокколі запечена Сир твердий Заливаємо капусту соусом.

Брокколі запечена Каррі Посипаємо тертим сиром і відправляємо в мікрохвильовку.

Брокколі запечена Борошно Готуємо 5 хвилин при ПП.

Смачного!.

Французская кухня рецепты рататуйРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Рецепты приготовления узбекского плова. Писатель кулинар ханкишиев рецепт приготовления плова.

Тутсделать йогурт в домашних условиях

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter