Біфштекс січений з сиром у мікрохвильовці

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1953 Біфштекс січений з сиром у мікрохвильовці
Біфштекс січений з сиром у мікрохвильовці
інгредієнти:
  • Яловичина - 400 г
  • Сир твердий (у мене "гауда") - 20 г
  • Жовток яєчний - 1 шт
  • Масло рослинне - 20 мл
  • Масло вершкове - 50 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Яловичину, порізати на шматки і пропустити через м´ясорубку. Жовток відокремити від білка. У фарш додати рослинне масло, жовток, сіль, перець. Все добре перемішати і зробити кілька коржиків. Сир нарізати шматочками. Коржики складаємо попарно, укладаючи між ними. шматочок сиру. . У посуд поміщаємо вершкове масло, розтоплюємо 1 / 2 хвилини при повній потужності, кладемо в масло підготовлені біфштекси і прогріваємо їх при повній потужності 4 хвилини, потім їх перевертаємо і смажимо ще 3 -3, 5 хвилини. (Я готувала на потужності 900 w).

Поможем выйти замуж в Германию: изысканные рецепты французской кухни. Мультиварка Philips.

португальська кухня

Вкусные рецепты с фото - песочный пирог с яблоками. Осетинские пироги Три Пирога.

ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

рецепты салатов c фото

www.recepti.biz.ua кулинарный сайт для чайников

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter