Бефстроганов
- М´ясо (свинина або яловичина) - 500 г
- Сметана - 200 г
- Майонез - 1 ст. л.
- Олія - 1 ст. л.
- Соус томатний (кетчуп) - 1 ст. л.
- Цибуля ріпчаста - 2 шт
- Борошно - 1 ст. л.
- Сіль (за смаком)
- Перець (за смаком)
ДОВІДКА:.
Під ". бефстроганов. " розуміється. популярна страва. з дрібних. шматочків. скобленого. або нарізаного. м´яса. в. соусі.
Нарізаємо м´ясо на невеликі шматочки. Щоб нарізати на тонкі скибочки, м´ясо можна трошки підморозити. Можна використовувати і яловичину, і курку, і свинину. Посипати сіллю і перцем. Додати ложку олії або оливково масла, ложку майонезу. Дрібно нарізати цибулю, змішати з м´ясом і залишити на 10 хвилин - промаринуватися.
Викласти в ємність для мікрохвильової печі і готувати 7 хвилин при потужності 70%, не накриваючи кришкою. Перемішати і поставити ще в піч на 7 хвилин - 70%.
Додати сметану і томатний соус, добре перемішати. Додати борошно, перемішати.
Нагрівати в мікрохвильовій печі 6 хвилин при 50%, перемішати і нагрівати ще 5 хвилин при 50% потужності.
Дати дійти хвилини 2, щоб перестали працювати мікрохвилі, і м´ясо готове. Приємного апетиту. М´ясо завжди виходить м´яким.
Бефстроганов. - смачного!!!
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з серцем. Рецепты салатов на любой вкус.
рецепт торта из творога без выпечки жилейные
Рецепт салат с креветками и авокадо. Рецепт салат авокадо.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.
Американская кухня рецепты с фото салатыИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter