Баклажан "Павич"
- Баклажани (середні) - 2 шт
- Помідори - 3-4 шт
- Цибуля ріпчаста (середня) - 1-2 шт
- Сир твердий (який подобається) - 150 г
- Сіль
- Приправа (за смаком)
Миємо, та ріжемо. баклажани. в довжину. Миємо та ріжемо кільцями помідори. Н абаклажани викладаємо помідори та цибулю, нарізану кільцями, солимо, посипаємо приправою (за смаком). Натираємо сир та посипаємо їм наші так сказати "бутреброди з баклажанів". Головна фішка викласти бутерброди у вигляді хвоста павича. Ставимо у мікрохвильовку на 20-30 хв на максимальну потужніть (в залежності від потужності). Ось і все наші вкуснючі баклажани готові!. Смачного!.
Рецепти святкових закусокУчимся готовить легкие закуски. Порадуй своих любимых! Подробнее на сайте
Рецепты приготовления блюд: рецепти блюд на кожен день. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Купить кондитерку: пирог в разъемной форме. Рецепты пирогов и пирожков.
ТутСборник кулинарных рецептов. Рецепты блюд в глиняных горшочках
карп рецепты приготовления с фото
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт бисквитного рулета с кремом. Натуральный рецепт от насморка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter