Баклажан "Павич"

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1341 Баклажан "Павич"
Баклажан
інгредієнти:
  • Баклажани (середні) - 2 шт
  • Помідори - 3-4 шт
  • Цибуля ріпчаста (середня) - 1-2 шт
  • Сир твердий (який подобається) - 150 г
  • Сіль
  • Приправа (за смаком)

Миємо, та ріжемо. баклажани. в довжину. Миємо та ріжемо кільцями помідори. Н абаклажани викладаємо помідори та цибулю, нарізану кільцями, солимо, посипаємо приправою (за смаком). Натираємо сир та посипаємо їм наші так сказати "бутреброди з баклажанів". Головна фішка викласти бутерброди у вигляді хвоста павича. Ставимо у мікрохвильовку на 20-30 хв на максимальну потужніть (в залежності від потужності). Ось і все наші вкуснючі баклажани готові!. Смачного!.

Рецепти святкових закусокУчимся готовить легкие закуски. Порадуй своих любимых! Подробнее на сайте

Рецепты приготовления блюд: рецепти блюд на кожен день. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Купить кондитерку: пирог в разъемной форме. Рецепты пирогов и пирожков.

ТутСборник кулинарных рецептов. Рецепты блюд в глиняных горшочках

карп рецепты приготовления с фото

Поможем выйти замуж в Германию: рецепт бисквитного рулета с кремом. Натуральный рецепт от насморка.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter