Апельсиновий пудинг
- Масло вершкове (100 гр. - Для тесту, 50 гр. - Для соусу.) - 150 г
- Борошно - 100 г
- Яйце - 2 шт
- Цукор коричневий - 0,5 скл.
- Цедра апельсинова (1 апельсин, почищений і порізаний на часточки - для соусу) - 2 шт
- Ванільний цукор - 10 г
- Сік апельсиновий (для соусу) - 2 ст. л.
- Мед (для соусу) - 2 ст. л.
Вершкове масло, борошно, цукор, яйця, цедру двох апельсинів, ванільний цукор - збити для бісквіта в кухонному комбайні (блендері) до однорідного стану.
Помістити всі компоненти для соусу (мед, масло вершкове, апельсиновий сік), крім шматочків апельсина, в каструлю і повільно довести до кипіння.
Помішувати до утворення однорідної маси.
Порційні вогнетривкі формочки (у мене було 3 шт. ), Або якщо у кого немає формочок, можна взяти келихи, чайні чашки, змастити рослинним маслом, злегка присипати борошном.
Покласти 1 ст. л. апельсинового соусу у формочки,.
Потім зверху викласти тісто. Накрити форми плівкою і проткнути плівку ножем.
Готувати міні-бісквіти в мікрохвильовці 4хв. 20сек. при 650 watt. Пройтися ножем між стінками і пудингом, перевернути і зняти форму.
У соус додати шматочки апельсину та полити трохи пудинг. Решта соус подавати окремо.
PS: Можна цей. пудинг. приготувати не порційно, а в одній формі побільше.
Ржаная закваска рецептПшеничная и ржаная
http://recepti.biz.uaПраздничная компания. Праздничное агентство
Рецепты Приготовления - салаты с апельсинами рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Фирменный магазин Redmond - мастер шеф рецепты. Простые рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter