Страшний глутамат натрію
Підсилювач смаку глутамат натрію може викликати нудоту і головний біль. Цей інгредієнт міститься практично у всіх азіатських спеціях і блюдах. Якщо ви відчули себе недобре після вживання в їжу якоїсь страви, щедро приправленої такими спеціями, мова може йти про непереносимості глутамату.
Як повідомив президент професійної спільноти терапевтів в Німеччині: «Разом з нудотою, глутамат може призводити до почервоніння шкіри, відчуття тяжкості в грудях, болі в м'язах». Симптоми проявляються протягом декількох годин.
Поза азіатської кухні глутамат можна зустріти у готовій продукції, соусах і сумішах спецій. На упаковці зазвичай є позначення у вигляді глутамату натрію або добавки з цифровим позначенням від Е620 до Е625. Натуральні продукти, такі як томати, боби і сир, також можуть містити ця речовина.
Страшний глутамат натрію
Рецепты праздничные блюда кавказа. Рецепты мясо праздничные блюда.
Быстрые рецепты блюд! Вкусно: пирог со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter