Золотиста картопля
- Картопля (велика) - 6 шт
- Часник (великий) - 2 зуб.
- Петрушка (невеликий пучок)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Масло вершкове (або маргарин) - 50 г
- Сир твeрдий - 150 г
1. Вимити і почистити картоплю. Нарізати її дуже дрібними кружечками (краще на тертці). Злити рідину і промокнути скибочки картоплі рушником. .
2. Дрібно посікти очищений часник і петрушку. Перемішати картоплю, часник і петрушку в глибокій мисці. Посолити, поперчити за смаком і ще раз добре перемішати.
3. Розігріти вершкове масло або маргарин на сковороді, бажано чавунній. Покласти половину картоплі на сковороду, щоб за формою це нагадувало товстий млинець. .
4. Натерти сир на крупній тертці або порізати його дрібними кубиками і покласти зверху на шар картоплі. Зверху накрити залишками картоплі, тушкувати на повільному вогні кілька хвилин. .
5. Розігріти духовку до 150 градусів. Поставити сковороду з картоплею в духовку і запікати приблизно 30 хвилин.
6. Подавати готову страву до столу на підігрітих тарілках.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кексы кофейные. Кондитерские формы.
Вкусные рецепты блюд - приготовление блюд из яиц. Шинковки для Овощей.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter