Золотиста картопля

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1167 Золотиста картопля
Золотистий картопля
інгредієнти:
  • Картопля (велика) - 6 шт 
  • Часник (великий) - 2 зуб. 
  • Петрушка (невеликий пучок)
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Масло вершкове (або маргарин) - 50 г
  • Сир твeрдий - 150 г

1. Вимити і почистити картоплю. Нарізати її дуже дрібними кружечками (краще на тертці). Злити рідину і промокнути скибочки картоплі рушником.  .

2. Дрібно посікти очищений часник і петрушку. Перемішати картоплю, часник і петрушку в глибокій мисці. Посолити, поперчити за смаком і ще раз добре перемішати.

3. Розігріти вершкове масло або маргарин на сковороді, бажано чавунній. Покласти половину картоплі на сковороду, щоб за формою це нагадувало товстий млинець.  .

4. Натерти сир на крупній тертці або порізати його дрібними кубиками і покласти зверху на шар картоплі. Зверху накрити залишками картоплі, тушкувати на повільному вогні кілька хвилин.  .

5. Розігріти духовку до 150 градусів. Поставити сковороду з картоплею в духовку і запікати приблизно 30 хвилин.

6. Подавати готову страву до столу на підігрітих тарілках.

салат белочка рецепт

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кексы кофейные. Кондитерские формы.

Вкусные рецепты блюд - приготовление блюд из яиц. Шинковки для Овощей.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter