"Зелeне" різото

КАШІ ТА ГАРНІРИ
814 "Зелeне" різото
Фото -
інгредієнти:
  • Рис (круглий) 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець болгарський (зелений) 2 шт.
  • Горошок зелeний (консервований) 1 бан.
  • Бринза 100 г
  • Цибуля зелена 1 пуч.
  • Кріп 1 пуч.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Перeць чорний

Порізати цибулю півкільцями й обсмажити на оливковій олії.

Нарізати болгарський перець.

У каструлю із товстим дном (або казан) викласти цибулю і перець.

фото На розпеченій пательні обсмажити рис (3-4 хвилини).

Додати рис до овочів.
Поставити каструлю на повільний вогонь, поступово додати воду. Співвідношення рис:вода у підсумку 1:2.
Закрити каструлю кришкою і залишити на 20 хвилин.
Відкрити, додати горошок, дрібно нарізані зелену цибулю і кріп, перець, бринзу, натерту на великій тертці.
Все перемішати і залишити під кришкою на повільному вогні ще на 10 хвилин.

 

Салат святковий рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Салат с жареными грибами и картошкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

recepti.biz.ua рецепты приготовления узбекского плова

Рецепт салата с креветками. Рецепты салатов ко дню рождения.

Купить Крем - крем из сгущенного молока.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter