"Зелeне" різото
- Рис (круглий) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський (зелений) 2 шт.
- Горошок зелeний (консервований) 1 бан.
- Бринза 100 г
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Кріп 1 пуч.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Перeць чорний
Порізати цибулю півкільцями й обсмажити на оливковій олії.
Нарізати болгарський перець.
У каструлю із товстим дном (або казан) викласти цибулю і перець.
На розпеченій пательні обсмажити рис (3-4 хвилини).
Додати рис до овочів.
Поставити каструлю на повільний вогонь, поступово додати воду. Співвідношення рис:вода у підсумку 1:2.
Закрити каструлю кришкою і залишити на 20 хвилин.
Відкрити, додати горошок, дрібно нарізані зелену цибулю і кріп, перець, бринзу, натерту на великій тертці.
Все перемішати і залишити під кришкою на повільному вогні ще на 10 хвилин.
Салат святковий рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Салат с жареными грибами и картошкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.ua рецепты приготовления узбекского плова
Рецепт салата с креветками. Рецепты салатов ко дню рождения.
Купить Крем - крем из сгущенного молока.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter