Запечена морква з медом, кмином і базиліком
1308
інгредієнти:
- Імбир 1 шт.
- Кмин (мелений) 1.5 ч.л.
- Часник 3 зуб.
- Базилік (свіжий, подрібнені листя) 1 ст.л.
- Сіль (морська)
- Морква (молода) 500 г
- Олія оливкова 5 ст.л.
- Мед 1 ст.л.
Розігріти духовку до температури 150-180 градусів. Моркву розрізати уздовж на чотири частини. У мисці змішати 3-5 ст. л. оливкової олії, часник і корінь імбиру дрібно натертий, кмин, мед і морську сіль. Готову суміш вилити на моркву і добре перемішати. Залишити на 2-3 хвилини.
Перекласти моркву на деко, помістити в духовку на 20-30 хвилин. Наприкінці, коли морква готова, додати нарізаний базилік і акуратно перемішати. Подавати як гарнір.
Рецепт кофе гляссеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Осетинские пироги на заказ - салат с белыми грибами. Купить мицелий.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі