Запечена морква з медом, кмином і базиліком

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1308 Запечена морква з медом, кмином і базиліком
Фото - Запечена морква з медом, кмином і базиліком
інгредієнти:
  • Імбир 1 шт.
  • Кмин (мелений) 1.5 ч.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Базилік (свіжий, подрібнені листя) 1 ст.л.
  • Сіль (морська)
  • Морква (молода) 500 г
  • Олія оливкова 5 ст.л.
  • Мед 1 ст.л.

Запечена морква з медом, кмином і базиліком інгредієнти Розігріти духовку до температури 150-180 градусів. Моркву розрізати уздовж на чотири частини. У мисці змішати 3-5 ст. л. оливкової олії, часник і корінь імбиру дрібно натертий, кмин, мед і морську сіль. Готову суміш вилити на моркву і добре перемішати. Залишити на 2-3 хвилини.

Запечена морква з медом, кмином і базиліком Перекласти моркву на деко, помістити в духовку на 20-30 хвилин. Наприкінці, коли морква готова, додати нарізаний базилік і акуратно перемішати. Подавати як гарнір. 

 

Рецепт кофе гляссеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Осетинские пироги на заказ - салат с белыми грибами. Купить мицелий.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter