Запечена гостра картопля з часником
2962
інгредієнти:
- Картопля - 1 кг
- Перець чилі - 0,5 шт
- Часник (головки) - 2 шт
- Сіль (пучки)
- Олія оливкова - 4 ст. л.
- Трави прованські - 1,5 ст. л.
Картоплю очистити, помити і проколоти наскрізь, але так, щоб картоплина не розвалилася і не розпалася на половинки. .
Часник чистимо від верхнього лушпиння. Можна розібрати на зубчики, можна просто розламати на 2-3 частини. .
Чилі почистити від насіння і дрібно покришити.
Додати прованські трави, сіль і оливкове масло.
Все разом перемішуємо руками. .
Кладемо у форму і запікаємо в гарячій духовці при 180-190 * С - 40 хв. .
Картопелька готова.
recepti.biz Рецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Топ 10 лучших ресторанов СПб: лучшие блюда для фуршета. Блюда для фуршета.
http://recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі