Варена квасоля

КАШІ ТА ГАРНІРИ
2084 Варена квасоля
Фото - Варена квасоля
інгредієнти:
  • Квасоля 0.5 кг
  • Петрушка, кріп (свіжі) 1 пуч.
  • Корінь петрушки 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.

Попередньо замочити квасолю на ніч у холодній воді.

Промити. Не можна варити у воді, де замочувався продукт.

Залити водою на два пальці вище поверхні насіння.

Поставити на вогонь і довести до кипіння.

Зменшити вогонь і варити на повільному вогні 100 хвилин.

Потім додати у відвар перев'язаний ниткою пучок петрушки і кропу, цільний корінь петрушки, пару морквин, дві цибулини і продовжити варити на тому ж вогні щe 40 хвилин.

Спасерувати цибулю з чорним перцем і сіллю на олії - кількість за бажанням.

Видалити варeні овочі: корінь петрушки, моркву, цибулю і зелень з каструлі.

Відкинути квасолю на дуршлак. Злити відвар (частково відвар можна використовувати при готуванні супу або борщу). 

Викласти в чисту каструлю і заправити смаженою цибулею. За бажанням можна досолити, а також заправити маслом.

Борщ Украинский рецепт приготовления recepti.biz.ua

Салати з ананасом рецептисалати з ананасом

Рецепт салата из морепродуктов. Салат из морепродуктов рецепт.

recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter