Узбецький плов
- Яловичина 600 г
- Рис 600 г
- Цибуля ріпчаста 250 г
- Морква 650 г
- Олія рослинна 300 г
- Горох (нут) 150 г
- Зира
- Барбарис
- Шафран
Перебраний і промитий рис замочити на 1,5-2 години у підсоленій воді. Горох замочити в холодній воді на 5-6 годин.
М'ясо, нарізане на шматочки масою 20-30 г, обсмажити на олії. Додати нарізану півкільцями ріпчасту цибулю, продовжити обсмажування. Додати нарізану соломкою моркву. Все разом перемішати, додати сіль, спеції, воду (співвідношення води і рису 1х1); горох (нут) (можна відварити окремо, до напівготовності, а потім додати) і тушкувати до готовності 25-30 хвилин.
Рівним шаром, по всій поверхні котла, закласти рис і варити у відкритій посудині до повного википання рідини. Закрити кришкою і довести до готовності протягом 30-40 хвилин. Готовий плов акуратно перемішати. При подачі прикрасити м'ясом, нарізаним дрібними шматочками.
Рецепты салатов на любой вкус - салат белочка рецепт. Потрясающе вкусный салат.
Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты и советы. Кулинарная книга
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter