Узбецький плов

КАШІ ТА ГАРНІРИ
710 Узбецький плов
Фото - Узбецький плов
інгредієнти:
  • Яловичина 600 г
  • Рис 600 г
  • Цибуля ріпчаста 250 г
  • Морква 650 г
  • Олія рослинна 300 г
  • Горох (нут) 150 г
  • Зира
  • Барбарис
  • Шафран

Узбецький плов інгредієнти Узбецький плов

фото Узбецький плов

Узбецький плов Яловичина

Перебраний і промитий рис замочити на 1,5-2 години у підсоленій воді. Горох замочити в холодній воді на 5-6 годин.

М'ясо, нарізане на шматочки масою 20-30 г, обсмажити на олії. Додати нарізану півкільцями ріпчасту цибулю, продовжити обсмажування. Додати нарізану соломкою моркву. Все разом перемішати, додати сіль, спеції, воду (співвідношення води і рису 1х1); горох (нут) (можна відварити окремо, до напівготовності, а потім додати) і тушкувати до готовності 25-30 хвилин.

Рівним шаром, по всій поверхні котла, закласти рис і варити у відкритій посудині до повного википання рідини. Закрити кришкою і довести до готовності протягом 30-40 хвилин. Готовий плов акуратно перемішати. При подачі прикрасити м'ясом, нарізаним дрібними шматочками.

Рецепты салатов на любой вкус - салат белочка рецепт. Потрясающе вкусный салат.

Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты и советы. Кулинарная книга

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter