Тушкована квасоля "Батьківщина джазу"
- Квасоля (червона, суха) 400 г
- Корейка (шинка, солонина, копчена ковбаса) 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець солодкий зелений 1 шт.
- Селера черешкова 2 шт.
- Чебрець (сухий) 0.5 ч.л.
- Лавровий лист 4 шт.
- Перець чорний (мелений) 0.25 ч.л.
- Перець чилі 0.25 ч.л.
- Сіль
Квасолю промити у двох водах, перебрати. Бажано квасолю замочити в холодній воді на ніч.
Можна готувати цю страву двома способами - на плиті у товстостінній каструлі 3-4 години, помішуючи кожні півгодини, або злегка відварити квасолю і далі тушкувати в духовці, не втручаючись у процес.
Квасолю поставити варитися без кришки на 1 годину. Спочатку води повинно бути 1-2 см вище рівня квасолі.
Нарізати овочі та м'ясо.
Перекласти квасолю разом з бульйоном в посуд з кришкою, яка підходить для духовки і додати всі інші інгредієнти - овочі, м'ясо, сіль, спеції. Перемішати і поставити в гарячу духовку (170 градусів) на 2-3 години.
Через годину вийняти лавровий лист і перемішати.
З плином часу перевірити готовність квасолі. Вона повинна легко роздавлюватися ложкою об край посуду. Після такого ступеня готовності треба тушкувати квасолю ще півгодини.
Страва готова, коли квасоля зовсім розвариться, овочі майже розчиняться в соусі.
Рецепты рождественской выпечкиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Готовим со вкусом: салат белоцерковский рецепт.
Рецепт салата вкуснятинаПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Кулинарные рецепты сайт хорошая кухня тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter