Тушкована квасоля
1467
інгредієнти:
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Квасоля
- Рослинна олія
- Томатна паста 4 ст.л.
Замочити квасолю у воді на 7-8 годин. Відварити квасолю до повної готовності (вода не повинна повністю википіти). На олії (можна додати смалець) протушкувати моркву (подрібнену попередньо на тертці), цибулю і томатну пасту. У готову квасолю вилити засмажку, додати сіль і перець і тушкувати під кришкою 15-20 хвилин.
напишите рецепт легких в приготовлении и вкусных салатов
Фруктовые десерты рецепты с фото простыеПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепт Яблочный штрудель с миндалем здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі