Тушкована квасоля

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1417 Тушкована квасоля
Фото - Тушкована квасоля
інгредієнти:
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Квасоля
  • Рослинна олія
  • Томатна паста 4 ст.л.

Замочити квасолю у воді на 7-8 годин. Відварити квасолю до повної готовності (вода не повинна повністю википіти). На олії (можна додати смалець) протушкувати моркву (подрібнену попередньо на тертці), цибулю і томатну пасту. У готову квасолю вилити засмажку, додати сіль і перець і тушкувати під кришкою 15-20 хвилин.

напишите рецепт легких в приготовлении и вкусных салатов

Фруктовые десерты рецепты с фото простыеПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Рецепт Яблочный штрудель с миндалем здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter