Тушкована капуста з буряком

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1467 Тушкована капуста з буряком
Фото - Тушкована капуста з буряком
інгредієнти:
  • Капуста білоголова 0.5 шт.
  • Буряк (варений) 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Томатна паста 400 г
  • Аджика 2 ст.л.
  • Кубик бульйонний 1 шт.
  • Цукор
  • Олія рослинна
  • Капуста квашена 300 г

Тушкована капустка з буряком інгредієнти Готуємо овочі: капусту шаткуємо, трохи приминаємо руками, моркву і відварений буряк тремо на крупній тертці, цибулю нарізаємо, часник подрібнюємо.

Тушкована капустка з буряком Цибулю і моркву обсмажуємо на сковороді або в каструлі з товстим дном до м'якості.

фото Тушкована капустка з буряком До цибулі та моркви додаємо свіжу і квашену капусту, і теж трохи обсмажуємо. Потім додаємо приблизно склянку-півтори води, доводимо до кипіння і кидаємо бульйонний кубик. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо до м'якості капусти (приблизно годину).

Тушкована капустка з буряком Капуста білокачанна Коли капуста стає м'якою, додаємо до неї буряк, часник, томатну пасту й аджику. Все перемішуємо. Додаємо цукор і, якщо потрібно, досолюємо, можна ще лавровий лист покласти. Тушкуємо ще хвилин 8-10.

Тушкована капустка з буряком Буряк

Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пасхи.

Обучение диетологов: диетолог светлана фус сайт. Практическая кулинария худеющим.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter