Тушкована капуста з буряком
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Буряк (варений) 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Томатна паста 400 г
- Аджика 2 ст.л.
- Кубик бульйонний 1 шт.
- Цукор
- Олія рослинна
- Капуста квашена 300 г
Готуємо овочі: капусту шаткуємо, трохи приминаємо руками, моркву і відварений буряк тремо на крупній тертці, цибулю нарізаємо, часник подрібнюємо.
Цибулю і моркву обсмажуємо на сковороді або в каструлі з товстим дном до м'якості.
До цибулі та моркви додаємо свіжу і квашену капусту, і теж трохи обсмажуємо. Потім додаємо приблизно склянку-півтори води, доводимо до кипіння і кидаємо бульйонний кубик. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і тушкуємо до м'якості капусти (приблизно годину).
Коли капуста стає м'якою, додаємо до неї буряк, часник, томатну пасту й аджику. Все перемішуємо. Додаємо цукор і, якщо потрібно, досолюємо, можна ще лавровий лист покласти. Тушкуємо ще хвилин 8-10.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пасхи.
Обучение диетологов: диетолог светлана фус сайт. Практическая кулинария худеющим.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter