Цвітна капуста запечена
- Капуста цвітна 1 кг
- Сухарі (білі, товчені) 2 ст.л.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Вершки (жирні) 150 мл
- Вода 150 мл
- Лавровий лист 3 шт.
- Помідор 1 шт.
- Спеції (сіль, перець, приправи)
- Сир твердий 100 г
Капусту розділити на дрібні суцвіття і відварити в киплячій підсоленій воді. Можна додати туди ж сік лимона. Варити 8 хвилин. Відкинути на сито.
Скласти в змащену олією керамічну форму для запікання.
Шматочки помідора помістити між суцвіттями капусти.
Посипати кропом за бажанням і сухими сухарями.
Залити білим соусом бешамель і посипати сиром.
Дати після запікання постояти хвилин 5 і подавати. Можна як гарнір, а можна і як окрему страву.
Американские салаты рецептыСтихи американских поэтов, биографии
Рецепты салатов будут выпрашивать - кулинарные сайты с рецептами и фото.
Салати з чорносливом куркоюсалати з чорносливом
Куриный рулет в омлете рецепткуриный рулет
Кулинарные рецепты на любой вкус - кулинарный сайт.
Рецепт салата с морепродуктамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Салати з майонезомсалати з майонезом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter