Токан по-закарпатськи

КАШІ ТА ГАРНІРИ
1049 Токан по-закарпатськи
Фото - Токан по-закарпатськи
інгредієнти:
  • Борошно кукурудзяне
  • Масло вершкове
  • Вода
  • Сир твердий
  • Сало (шкварки, смалець)
  • Сіль

Приготувати кашу у великій каструлі, постійно помішуючи великою дерев'яною ложкою.

 

 

 

Кукурудзяного борошна необхідно стільки, щоб каша вийшла довареною - і не дуже густою, і не занадто рідкою. Доливати воду або ж досипати борошно у середині чи у кінці неприпустимо. Потім додати невелику кількість вершкового масла і посолити. 

Велику металеву миску поставити над плитою на невеликій відстані (на цеглину).

Дно миски змастити топленим жиром (смалець) і викласти шарами зварену кукурудзяну кашу. Шар каші 1-2 сантиметри, натертий сир, невелика кількість шкварок.

На цей шар покласти наступний і так до верху миски. Можна потроху додавати шматочки масла, якщо каша занадто суха. Верхній шар полити тим же жиром і посипати свіжими шкварками.

На стіл подавати після кількох хвилин витримки, що дає можливість розплавитися сиру в каші.

Набирають ложкою зверху донизу, щоб всі шари були упереміш. 

 

 

Салаты приготовление - рецепт приготовления салата мимоза.

Ржаная закваска: ржаная закваска рецепт. Рецепты печенья на любой вкус.

ЗдесьКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото тут

кулинарный сайт миллион меню

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter