Токан по-закарпатськи
- Борошно кукурудзяне
- Масло вершкове
- Вода
- Сир твердий
- Сало (шкварки, смалець)
- Сіль
Приготувати кашу у великій каструлі, постійно помішуючи великою дерев'яною ложкою.
Кукурудзяного борошна необхідно стільки, щоб каша вийшла довареною - і не дуже густою, і не занадто рідкою. Доливати воду або ж досипати борошно у середині чи у кінці неприпустимо. Потім додати невелику кількість вершкового масла і посолити.
Велику металеву миску поставити над плитою на невеликій відстані (на цеглину).
Дно миски змастити топленим жиром (смалець) і викласти шарами зварену кукурудзяну кашу. Шар каші 1-2 сантиметри, натертий сир, невелика кількість шкварок.
На цей шар покласти наступний і так до верху миски. Можна потроху додавати шматочки масла, якщо каша занадто суха. Верхній шар полити тим же жиром і посипати свіжими шкварками.
На стіл подавати після кількох хвилин витримки, що дає можливість розплавитися сиру в каші.
Набирають ложкою зверху донизу, щоб всі шари були упереміш.
Салаты приготовление - рецепт приготовления салата мимоза.
Ржаная закваска: ржаная закваска рецепт. Рецепты печенья на любой вкус.
ЗдесьКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter