Суха біла квасоля
- Квасоля (суха біла) 350 г
- Помідор 6 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Лимон 0.5 шт.
- Петрушка
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль
Замість помідор можна використовувати томатну пасту (1-2 ст. л. ), але тоді знадобиться більше води (2-3 л).
Квасолю замочити на ніч. Промити і відварити хвилин 40 до напівготовності.
Помідори ошпарити окропом і зняти шкірку. У блендері їх подрібнити до стану пюре. Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на дрібній тертці, часник дрібно посікти.
Вичавити сік з половинки лимона. Петрушку помити, обсушити і дрібно порізати. Нарізати кілька (стільки, скільки порцій подавати на стіл) кружечків лимона для прикраси.
У каструлю налити оливкову олію, всипати цибулю і тушкувати помішуючи до золотистого кольору. Додати моркву, часник, цукор, лимонний сік, сіль. Тушкувати все разом ще хвилин 15.
Додати квасолю, зварену до напівготовності, в каструлю з соусом, добре перемішати, залити водою так, щоб вода покрила квасолю (приблизно 1-1,5 л води). Варити на повільному вогні до повної готовності квасолі.
Прикрасити страву лимоном та петрушкою.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рождественская выпечка рецепты.
Натуральный рецепт от насморка: французские десерты рецепты. Как приготовить летний салат.
Рецепт кекс столичныйРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Печень говяжья рецепты www.recepti.biz.ua
recepti.biz.ua кулинарные сайты фото
Crema эспрессо. Типы кофеварок эспрессо.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter