Староруська гарбузова каша

КАШІ ТА ГАРНІРИ
817 Староруська гарбузова каша
Фото - Староруська гарбузова каша
інгредієнти:
  • Гарбуз 0.5 кг
  • Рис 1 скл.
  • Родзинки (без кісточок) 0.5 скл.
  • Вода (гаряча) 0.5 скл.
  • Молокo 0.5 скл.
  • Мед 2 ст.л.
  • Масло вершкове 100 г
  • Лимон 0.5 шт.

Староруська гарбузова каша інгредієнти Рис відварити. М'якоть гарбуза порізати кубиками. Натерти цедру половини лимона.

Староруська гарбузова каша Шматочки гарбуза залити гарячою водою, накрити кришкою і варити хвилин десять. Додати молоко. На розігріту з маслом сковороду покласти промиті родзинки, дати набрякнути, обсмажуючи на маленькому вогні.

фото Старорусская гарбузова каша З'єднати із рисом, натертою цедрою, скропити соком лимона (1-2 ст. л.) і, на маленькому вогні, помішуючи, обсмажити протягом хвилини.

Староруська гарбузова каша Гарбуз Додати до гарбуза, довести до кипіння, через 3-5 хвилин зняти з вогню.

Староруська гарбузова каша РисЗверху можна посипати товченими горіхами.

Салат из омлета и корейской морковиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

recepti.biz Куличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото

Рецепты индийской кухниКулинарные рецепты

салат мимоза с яблоками

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter