Староруська гарбузова каша
817
інгредієнти:
- Гарбуз 0.5 кг
- Рис 1 скл.
- Родзинки (без кісточок) 0.5 скл.
- Вода (гаряча) 0.5 скл.
- Молокo 0.5 скл.
- Мед 2 ст.л.
- Масло вершкове 100 г
- Лимон 0.5 шт.
Рис відварити. М'якоть гарбуза порізати кубиками. Натерти цедру половини лимона.
Шматочки гарбуза залити гарячою водою, накрити кришкою і варити хвилин десять. Додати молоко. На розігріту з маслом сковороду покласти промиті родзинки, дати набрякнути, обсмажуючи на маленькому вогні.
З'єднати із рисом, натертою цедрою, скропити соком лимона (1-2 ст. л.) і, на маленькому вогні, помішуючи, обсмажити протягом хвилини.
Додати до гарбуза, довести до кипіння, через 3-5 хвилин зняти з вогню.
Зверху можна посипати товченими горіхами.
Салат из омлета и корейской морковиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz Куличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото
Рецепты индийской кухниКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі