Спагеті з грибами по-болонськи
- Печериці 350 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Базилік (сушений) 2 ч.л.
На олії злегка обсмажити дрібно порізану цибулю і подрібнений часник.
Додати приблизно дві третини грибів, перемішати, додати зелень петрушки, смажити, постійно помішуючи, близько 10 хвилин.
Додати томатну пасту, сушений базилік і смажити ще 2 хвилини.
Влити бульйон, очищені та порізані консервовані помідори, довести до кипіння, зменшити вогонь і додати інші гриби.
Тушкувати близько 30 хвилин.
Коли гриби будуть готові, присипати свіжою зеленню.
Відварити спагеті, викласти на тарілку, а зверху грибний соус.
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт приготовления мяса дикого кабана.
Мультиварка Philips: рецепты с мидиями с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Тест эспрессо кофеварок http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter