Солодкий плов
- Рис 800 г
- Родзинки 200 г
- Курага 100 г
- Чорнослив 100 г
- Персик (сушений) 100 г
- Інжир (сушений) 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Олія рослинна
- Барбарис (сушений)
- Часник 4 зуб.
- Приправа для плову
Рис промити.
Цибулю нарізати півкільцями, моркву нарізати соломкою.
У розігріту олію додати сушку, крім чорносливу, обсмажити до золотистості, додати цибулю, коли цибуля стане "прозорою" додати моркву, через 3 хвилини додати рубаний часник і приправу, перемішувати. Коли все протушкується, обережно додати чорнослив. Пару хвилин тушкувати на повільному вогні. Посолити воду. Додати промитий рис шаром і воду у співвідношенні об'єму 1:2. Щільно накрити кришкою і на повільний вогонь, готувати приблизно 25-30 хв, доки вся вода не випарується. По готовності акуратно викласти на велику тарілку не порушуючи цілісності страви.
Салаты с белыми грибами рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты салаты язык говяжийКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
ТутРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Купить яблоки, цены - салаты из яблок. Вкусные рецепты с фото.
Кулинарный рецепт торта наполеон фото. Торт наполеон рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter