Солодкий плов
897
інгредієнти:
- Рис 2 скл.
- Родзинки 0.5 скл.
- Курага 0.5 скл.
- Ванільний цукор
- Цукор 2 ст.л.
- Сіль 1 ст.л.
- Масло вершкове 100 г
Рис промити і поставити варитися, посолити і додати цукор і ванілін або ванільний цукор. Родзинки і курагу заздалегідь промити і замочити у гарячій воді у різних мисках хвилин на 20. Курагу злегка віджати від води і порізати на дрібні шматочки. У сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити у ньому родзинки з курагою. У майже готовий рис викласти вміст сковороди, перемішати і протушкувати ще хвилин 5.
Не варто брати пропарений рис для цієї страви, краще взяти довгозернистий рис. Води брати удвічі більше рису.
Рецепт торта из тыквы и манкиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты Приготовления - салат с копченым мясом рецепт.
Рецепты блюд к праздничному столу. Рецепты мясных праздничных блюд.
Маковый торт рецепт. Маковый торт-пирог.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі