Солодкий плов

КАШІ ТА ГАРНІРИ
819 Солодкий плов
Фото - Солодкий плов
інгредієнти:
  • Рис 2 скл.
  • Родзинки 0.5 скл.
  • Курага 0.5 скл.
  • Ванільний цукор
  • Цукор 2 ст.л.
  • Сіль 1 ст.л.
  • Масло вершкове 100 г

Рис промити і поставити варитися, посолити і додати цукор і ванілін або ванільний цукор. Родзинки і курагу заздалегідь промити і замочити у гарячій воді у різних мисках хвилин на 20. Курагу злегка віджати від води і порізати на дрібні шматочки. У сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити у ньому родзинки з курагою. У майже готовий рис викласти вміст сковороди, перемішати і протушкувати ще хвилин 5.

Не варто брати пропарений рис для цієї страви, краще взяти довгозернистий рис. Води брати удвічі більше рису.


Рецепт торта из тыквы и манкиКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепты Приготовления - салат с копченым мясом рецепт.

Рецепты блюд к праздничному столу. Рецепты мясных праздничных блюд.

Маковый торт рецепт. Маковый торт-пирог.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter