Сочевиця по-південному
898
інгредієнти:
- Сочевиця 1 скл.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Борошно 1 ст.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Гвоздика 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Олія рослинна
- Перець червоний (мелений гострий)
Сочевицю замочити на 4 години у воді. Зварити до готовності. Відвар процідити і залишити 1 скл. для соусу.
Цибулю ріжемо півкільцями, моркву тремо на тертці, перець ріжемо соломкою і обсмажуємо на олії.
Додаємо подрібнений часник, перець червоний гострий, гвоздику, сіль. Посипаємо все борошном, додаємо томатну пасту, все перемішуємо.
Наливаємо відвар сочевиці (1 склянку), варимо до загустіння. Потім заправляємо сочевицю приготованим соусом і трошки прогріваємо на плиті.
Рогалики рецепты с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Арахисовое масло рецепты www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі