Сочевиця по-південному

КАШІ ТА ГАРНІРИ
898 Сочевиця по-південному
Фото - Сочевиця по-південному
інгредієнти:
  • Сочевиця 1 скл.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Гвоздика 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Перець червоний (мелений гострий)

Сочевиця по-південному інгредієнти Сочевицю замочити на 4 години у воді. Зварити до готовності. Відвар процідити і залишити 1 скл. для соусу.

Сочевиця по-південному Цибулю ріжемо півкільцями, моркву тремо на тертці, перець ріжемо соломкою і обсмажуємо на олії.

фото Сочевиця по-південному Додаємо подрібнений часник, перець червоний гострий, гвоздику, сіль. Посипаємо все борошном, додаємо томатну пасту, все перемішуємо.

Сочевиця по-південному Сочевиця Наливаємо відвар сочевиці (1 склянку), варимо до загустіння. Потім заправляємо сочевицю приготованим соусом і трошки прогріваємо на плиті.

Сочевиця по-південному Морква

 

 

Рогалики рецепты с фотоКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Арахисовое масло рецепты www.recepti.biz.ua

салат рецепты фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter