"Сочевиця із заїжджого двору"
- Сочевиця 250 г
- Вода (гаряча) 1 л
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарcький 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Оцет 2 ст.л.
- Олія 2 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Зелень
Сочевицю замочити у холодній воді за 12 годин до приготування страви.
Перед приготуванням промити і залишити, щоб стекла вода.
Цибулю, перець, зелень дрібно порубати, перемішати із сіллю і перцем.
Обсмажити у гарячій оливковій олії 5 хвилин.
Додати зелень.
Всипати у засмажку сочевицю, перемішати, залити гарячою водою (вода повинна покривати сочевицю). Тушкувати 5 хвилин.
Яйце розмішати з оцтом і додати у сочевицю.
Тримати на вогні 1 хвилину.
Зняти з вогню, настояти 5 хвилин і подавати.
Смачно подавати із сільським коржем.
Рецепты тортов на любой вкус: бите скло десерт рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
ТутПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Пирог из тыквы с творогом в мультиваркеПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter