"Сочевиця із заїжджого двору"

КАШІ ТА ГАРНІРИ
918 "Сочевиця із заїжджого двору"
Фото -
інгредієнти:
  • Сочевиця 250 г
  • Вода (гаряча) 1 л
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарcький 1 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Оцет 2 ст.л.
  • Олія 2 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Зелень

Сочевицю замочити у холодній воді за 12 годин до приготування страви.

Перед приготуванням промити і залишити, щоб стекла вода.

Цибулю, перець, зелень дрібно порубати, перемішати із сіллю і перцем.

Обсмажити у гарячій оливковій олії 5 хвилин.

фото Додати зелень.

Всипати у засмажку сочевицю, перемішати, залити гарячою водою (вода повинна покривати сочевицю). Тушкувати 5 хвилин.

Яйце розмішати з оцтом і додати у сочевицю.

Тримати на вогні 1 хвилину.

Зняти з вогню, настояти 5 хвилин і подавати.

 

Смачно подавати із сільським коржем.

 

 

Рецепты тортов на любой вкус: бите скло десерт рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.

ТутПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно

Пирог из тыквы с творогом в мультиваркеПирог В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter