Смажена картопля "по-македонськи"
- Картопля - 7 шт
- Часник - 2 зуб.
- Масло рослинне
- Сіль
- Петрушка
- Кріп
- Цибуля зелена
Картоплю почистити, обсушити, порізати товстими довгими брусочками. Чоловік сказав, що чим товще, тим краще.
На великій сковороді розжарити багато масла і кинути картоплю в розжарене масло. Злегка потрясти сковороду, щоб всі брусочки поринули в масло, але не заважати лопаткою. За словами чоловіка, велика кількість масла потрібно для того, щоб картопля смажився, а не парився.
Коли картопля схопиться скоринкою, акуратно перемішати 1 раз, додати половину подрібненого часнику і приправу для страв з картоплі. Продовжувати смажити, не заважаючи. Накрити кришкою, при цьому вогонь повинен бути досить великим.
Перед другим перемішуванням необхідно додати залишки часнику, січену зелень петрушки, кропу і зелену цибулю (всієї зелені багато), і тільки потім перемішати. Додати сіль, ще трохи приправи для картоплі, накрити кришкою і смажити ще кілька хвилин. .
А після отримуєте ось таку смакоту!.
Загалом, секрети такі:.
1. Багато масла, кидати в розжарене масло.
2. Мінімум перемішування. Чоловік заважав картоплю всього три рази, останній - перед тим, як покласти в тарілку.
3. Сіль у самому кінці.
4. І бажання зробити смачний обід (це я вже додала від себе)!.
А далі на ваш смак додаєте до хрусткої картопелька все, що хочете. Чоловік захотів ось так: ароматне копчене сало, пікантні сосиски, мариновані огірочки. Це його порція.
Або ось так - з маринованої капустою, чорним хлібцем . Це моя порція.
На стіл накривав чоловік, це повністю його сервіровка.
Я наїлася, як то кажуть "від пуза"!. Так смачно!. Приємно, коли чоловік на кухні!.
Кулинарные рецепты от Tramontina - мясные салаты рецепты. Рецепты Приготовления.
Картинки фк Спартак м www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter