Смачний рис під "шубою" із перцю і помідорів на овочевій подушці
- Кабачок 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Рис 1 скл.
- Помідор 5 шт.
- Перець болгарський (червоний) 5 шт.
У сковороду із товстим дном налити олію. Нарізати кубиками кабачок, моркву натерти на крупній тертці і нашаткувати кубиками цибулю. Розігріти трохи олію і накласти кабачки, потім моркву і зверху - цибулю, злегка присолити і обсмажити хвилин 5, перемішати. Вогонь тимчасово вимкнути.
Промити рис і викласти зверху на овочі, розрівняти і знову посолити (трохи).
Потім нарізати кружечками помідори і укласти поверх рису.
Далі нарізати перець соломкою і викласти зверху. Ці 2 шари уже не перемішувати. Зверху посипати майораном. Закрити кришкою, тушкувати на маленькому вогні приблизно 1 годину.
Салат з корейською морквоюМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz.uaФедерация легкой атлетики. Новости легкой атлетики
Диета: рецепты для похудения - рецепты пошаговые с фото. Как приготовить летний салат.
Как приготовить летний салат - тайская кухня рецепты салатов. Готовим со вкусом.
Фото тортикиОтзывы и фото туристов
Чанахи рецепт с баклажанами в мультиваркеКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Официальный сайт мокко кулинарный магазин. Кулинарные сайты о здоровый еде.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter