Смачна перловка
- Крупа перлова 400 г
- Капуста білоголова 0.5 кг
- Картопля 5 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
Промити перловку холодною водою і залишити набухати на ніч. Поставити крупу на вогонь на 30 хвилин.
Нашаткувати капусту, додати олію і злегка обсмажити. Потім додати невелику кількість води і тушкувати на невеликому вогні хвилин 15.
Порізати картоплю дрібними кубиками і додати у капусту.
Натерти моркву на крупній тертці або нарізати невеликою соломкою. Додати у капусту із картоплею.
Дрібно нарізати цибулю і додати у казан. На цьому етапі можна додати сіль, перець і спеції (імбир і мускатний горіх).
Із крупи злити залишки води і перекласти у казан. Все ретельно перемішати і прогріти на повільному вогні ще хвилин 15-20.
Щільно накрити казан кришкою і залишити на 3 години.
Праздничные рецепты - смачна кутя рецепт. Простые рецепты блюд.
recepti.biz Рецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Парфюм и косметика в Duty Free - крем с манкой для торта. Приготовь крем для торта.
Салаты с ананасом: салат из ананаса рецепт. Рецепт салата цезарь от Valio.
Рецепт салата с морепродуктовКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Штрудель-яблочный пирог здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter