Скромна кашка з царським розмахом
- Червона сочевиця (Існує багато сортів сочевиці, але нам потрібна саме червона) - 1 скл.
- Вода (Звичайна питна вода) - 2 скл.
- Цибуля (Цибулина середнього розміру) - 1 / 2 шт
- Часник (Часточки середнього розміру) - 3 шт
- Помідор (Звичайний помідор) - 1 / 2 шт
- Морква (Морковка середнього розміру) - 1 / 2 шт
- Перець солодкий (Свіжий солодкий перець) - 1 / 2 шт
- Горошок зелений (Свіжий, або свіжоморожений зелений горошок) - 2 ст. л.
- Зелень (Свіжа дрібно порубана зелень петрушки (можна з кропом і зеленою цибулею)) - 1 ст. л.
- Імбир (Натертий на тертці корінь імбиру (можна і без нього, але з ним смачніше і набагато корисніше)) - 1 ст. л.
- Лавровий лист (Середнього розміру) - 1 шт
- Перець мелений (Чорний і червоний "Чилі")
- Сіль (Звичайна куховарська сіль) - 1 ч. л.
- Сік лимона (Свіжовичавлений сік лимона) - 1 ч. л.
- Соєвий соус (Звичайний соєвий соус) - 1 / 2 ч. л.
- Масло вершкове (Бажано високої жирності)
Ось вона, наша безцінна за своїми цілющими якостями "Червона сочевиця". Чи знаєте ви, що на латині сочевиця називається "Lens" (лінзи) і саме звідси пішла назва оптичних лінз.
Промийте її в холодній воді, злийте воду і відкладіть в сторону-нехай трохи підсохне.
Приготуйте всі необхідні інгредієнти.
Візьміть сковороду з кришкою, або каструлю з товстим дном, покладіть туди шматочок вершкового масла. Очистіть шматочок імбиру (чиститься як звичайна картопля), натріть його на дрібній тертці і покладіть в сковордку.
Додайте дрібно порізаний часник і цибулю.
Підсмажте до золотистого кольору постійно помішуючи.
Поріжте свіжий перчик, помідор і натріть на крупній тертці моркву.
Бажано це приготувати заздалегідь, - до обсмажування цибулі, імбиру і часнику.
Висипте все це в підсмажену до золотистого кольору цибульку, імбир і часничок. Поперчіть, посоліть.
Додайте соєвого соусу.
Вичавіть трохи соку лимона.
Все добре перемішайте, зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і тушкуйте хвилин десять.
Закип´ятіть в окремій каструлі 2 склянки води, киньте туди лавровий лист, посоліть, поперчіть і висипте у воду 1 склянку промитої сочевиці.
Знову доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і варіть до готовності (близько 10-и хвилин).
Смачного!.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт борща украинского.
Поможем выйти замуж в Германию - консервация грибов рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты салатов быстро и вкусно тут
http://recepti.biz.uaСтатьи о кофе, рецепты приготовления. Сеть кофеен
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт рахат лукума с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
http://recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter