Шпинат по-каталонськи
- Шпинат свіжий 1 кг
- Бекон копчений (копчена грудка) 100 г
- Горіхи (кедрові) 100 г
- Родзинки без кісточок 100 г
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Олія оливкова 4 ст.л.
Дуже добре промити шпинат, дати стекти воді і нарізати. Родзинки замочити в холодній воді на 20-30 хвилин. Бекон нарізати тоненькими смужками. Зубок часнику дрібно посікти.
На сковорідці, у невеликій кількості оливкової олії, підсмажити часник до золотистого кольору.
Додати смужки бекону або грудки, обсмажити недовго. Додати родзинки. Підсмажити до того моменту, коли родзинки роздуються. Додати кедрові горішки. Обсмажити ще кілька хвилин.
Потім поступово додати шпинат, постійно перемішуючи від дна сковорідки, даючи йому пропаритися. Посолити, поперчити. На повільному вогні без кришки тушкувати до випарування води.
Подавати як гарнір до смаженої риби або м'яса.
Выпечка домашнего хлеба рецептыЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Вкусные рецепты с фото: рецепти торти з фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Кулинарные сайты выпечкаКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты салатов с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты салаты из коктейля морепродуктов http://recepti.biz.ua
Рецепт пасхиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter