Шпинат по-каталонськи

КАШІ ТА ГАРНІРИ
878 Шпинат по-каталонськи
Фото - Шпинат по-каталонськи
інгредієнти:
  • Шпинат свіжий 1 кг
  • Бекон копчений (копчена грудка) 100 г
  • Горіхи (кедрові) 100 г
  • Родзинки без кісточок 100 г
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Олія оливкова 4 ст.л.

Шпинат по-каталонськи (Espinacas a la catalana) інгредієнти Дуже добре промити шпинат, дати стекти воді і нарізати. Родзинки замочити в холодній воді на 20-30 хвилин. Бекон нарізати тоненькими смужками. Зубок часнику дрібно посікти.

На сковорідці, у невеликій кількості оливкової олії, підсмажити часник до золотистого кольору.

Шпинат по-каталонськи (Espinacas a la catalana) Додати смужки бекону або грудки, обсмажити недовго. Додати родзинки. Підсмажити до того моменту, коли родзинки роздуються. Додати кедрові горішки. Обсмажити ще кілька хвилин.

фото Шпинат по-каталонськи (Espinacas a la catalana) Потім поступово додати шпинат, постійно перемішуючи від дна сковорідки, даючи йому пропаритися. Посолити, поперчити. На повільному вогні без кришки тушкувати до випарування води.

Шпинат по-каталонськи (Espinacas a la catalana) Шпинат свіжий

Шпинат по-каталонськи (Espinacas a la catalana) Бекон копчений Подавати як гарнір до смаженої риби або м'яса.

Выпечка домашнего хлеба рецептыЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

Вкусные рецепты с фото: рецепти торти з фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

Кулинарные сайты выпечкаКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов

Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты салатов с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты салаты из коктейля морепродуктов http://recepti.biz.ua

Рецепт пасхиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter