Різото зі стеблами артишоків
816
інгредієнти:
- Артишок (cтебло) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Морква 2 шт.
- Сіль
- Рис (арборіо) 1.5 скл.
- Бульйон (м´ясний) 1 л
- Масло вершкове 30 г
- Пармeзан 30 г
Очистити стебла артишоків.
Нарізати кільцями моркву і стебла артишоків.
Обсмажити нарізану цибулю.
Потім додати нарізані овочі.
Коли вони стануть м'якими, подрібнити у блендері.
У сковороду насипати рис і пюре із овочів.
Додавати поступово м'ясний бульйон ополоником, по мірі випаровування і варити 20 хвилин, постійно помішуючи.
За кілька хвилин до готовності, покласти вершкове масло і добре перемішати.
Вимкнути плиту і у каструлю додати пармeзан. Перемішати і відразу подавати на стіл.
Салат вкуснятина рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Праздничный салат на Новый год рецептПраздничное агентство
Кофеварки эспрессо Krups xp 4020. Двойной эспрессо.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі