Різото зі стеблами артишоків

КАШІ ТА ГАРНІРИ
875 Різото зі стеблами артишоків
Фото - Різото зі стеблами артишоків
інгредієнти:
  • Артишок (cтебло) 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Сіль
  • Рис (арборіо) 1.5 скл.
  • Бульйон (м´ясний) 1 л
  • Масло вершкове 30 г
  • Пармeзан 30 г

Різотто з стеблами артишоків інгредієнти Очистити стебла артишоків.

Різотто з стеблами артишоків Нарізати кільцями моркву і стебла артишоків.

фото Різотто зі стеблами артишоків Обсмажити нарізану цибулю.

Різотто з стеблами артишоків Артишок Потім додати нарізані овочі.

Коли вони стануть м'якими, подрібнити у блендері.

Різотто з стеблами артишоків Цибуля ріпчаста У сковороду насипати рис і пюре із овочів.

Різотто з стеблами артишоків Морква Додавати поступово м'ясний бульйон ополоником, по мірі випаровування і варити 20 хвилин, постійно помішуючи.

Різотто з стеблами артишоків Сіль За кілька хвилин до готовності, покласти вершкове масло і добре перемішати.

Різотто з стеблами артишоків Рис Вимкнути плиту і у каструлю додати пармeзан. Перемішати і відразу подавати на стіл.

Салат вкуснятина рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Праздничный салат на Новый год рецептПраздничное агентство

Кофеварки эспрессо Krups xp 4020. Двойной эспрессо.