Різото зі стеблами артишоків

КАШІ ТА ГАРНІРИ
816 Різото зі стеблами артишоків
Фото - Різото зі стеблами артишоків
інгредієнти:
  • Артишок (cтебло) 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Сіль
  • Рис (арборіо) 1.5 скл.
  • Бульйон (м´ясний) 1 л
  • Масло вершкове 30 г
  • Пармeзан 30 г

Різотто з стеблами артишоків інгредієнти Очистити стебла артишоків.

Різотто з стеблами артишоків Нарізати кільцями моркву і стебла артишоків.

фото Різотто зі стеблами артишоків Обсмажити нарізану цибулю.

Різотто з стеблами артишоків Артишок Потім додати нарізані овочі.

Коли вони стануть м'якими, подрібнити у блендері.

Різотто з стеблами артишоків Цибуля ріпчаста У сковороду насипати рис і пюре із овочів.

Різотто з стеблами артишоків Морква Додавати поступово м'ясний бульйон ополоником, по мірі випаровування і варити 20 хвилин, постійно помішуючи.

Різотто з стеблами артишоків Сіль За кілька хвилин до готовності, покласти вершкове масло і добре перемішати.

Різотто з стеблами артишоків Рис Вимкнути плиту і у каструлю додати пармeзан. Перемішати і відразу подавати на стіл.

Салат вкуснятина рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Праздничный салат на Новый год рецептПраздничное агентство

Кофеварки эспрессо Krups xp 4020. Двойной эспрессо.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter