Різото зі спаржею та зеленим горошком
- Рис 300 г
- Спаржа зелена (свіжа) 250 г
- Горошок зелений 300 г
- Бульйон овочевий 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 40 г
- Вино біле сухе 150 г
- Перець білий (мелений)
- Сир (пармезан) 1 ч.л.
- Вершки 50 г
- Естрагон 2 ч.л.
У киплячому бульйоні (солоному) відварити спаржу (12 хв). Викласти на тарілку.
У цьому ж бульйоні відварити зелений горошок (3 хв), викласти на тарілку; бульйон зберегти.
Цибулю дрібно нарізати, сир натерти.
На розтопленому маслі обсмажити цибулю, естрагон.
Додати вино, перекип'ятити.
Додати рис, перець білий і протушкувати на маленькому вогні 3-5 хв, постійно помішуючи.
Додати 1/2 частину бульйону і варити, постійно помішуючи, доки рідина не вбереться.
Додати решту бульйону (1/2).
Коли рис придбає консистенцію в'язкої каші (десь через 8-10 хв), додати вершки і сир, постійно помішуючи.
Додати овочі, обережно перемішати, закрити кришкою, вимкнути вогонь і настоювати близько 5-10 хв перед подачею.
Рецепты рождественской выпечкиУзнай про натуральный рецепт от насморка. Читай статьи у нас. Заходи
Поможем выйти замуж в Германию - капуста пелюстка рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Бите скло десерт рецептРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
Крем для торта из йогурта и желатинаЭфирные масла, кремы
Рецепт борщ с бурякомРецепты и советы
Кулинарные рецепт пиццы с картинкой. Картинки пиццы.
Танцы-повторялки для детей - праздничный салат на новый год.
Натуральный рецепт от насморка: праздничные первые блюда. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Как приготовить летний салат: салат гурман рецепт фото. Готовим со вкусом.
Яблочный штрудель рецепт. Приготовление Яблочного штруделя.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter