Різото з грибами

КАШІ ТА ГАРНІРИ
763 Різото з грибами
Фото - Різото з грибами
інгредієнти:
  • Рис 200 г
  • Печериці 200 г
  • Помідор 2 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Бульйон 250 мл
  • Сир твердий 100 г
  • Куркума (карі)
  • Сіль
  • Перець
  • Зелень

Різотто з грибами інгредієнти Рис промити і відварити до напівготовності.

Різотто з грибами Моркву і цибулю нарізати маленькими кубиками й обсмажити.

фото Різотто з грибами До овочів додати рис, перемішати, залити бульйоном і тушкувати до готовності.

Різотто з грибами Сир натерти на дрібній тертці і разом з куркумою, сіллю і перцем додати до рису. Все перемішати і запекти в духовці 5 хвилин при температурі 180.

Різотто з грибами Ріса Печериці порізати шматочками і обсмажити. До грибів додати подрібнені помідори (без шкірки). Посолити і протушкувати 3 хвилини.

Запечений рис викласти на тарілку, зверху розкласти гриби з помідорами і прикрасити зеленню.

Плов рецепт приготовления классический фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter