Різото з грибами
793
інгредієнти:
- Рис 200 г
- Печериці 200 г
- Помідор 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Бульйон 250 мл
- Сир твердий 100 г
- Куркума (карі)
- Сіль
- Перець
- Зелень
Рис промити і відварити до напівготовності.
Моркву і цибулю нарізати маленькими кубиками й обсмажити.
До овочів додати рис, перемішати, залити бульйоном і тушкувати до готовності.
Сир натерти на дрібній тертці і разом з куркумою, сіллю і перцем додати до рису. Все перемішати і запекти в духовці 5 хвилин при температурі 180.
Печериці порізати шматочками і обсмажити. До грибів додати подрібнені помідори (без шкірки). Посолити і протушкувати 3 хвилини.
Запечений рис викласти на тарілку, зверху розкласти гриби з помідорами і прикрасити зеленню.
Плов рецепт приготовления классический фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі