Різото вегетаріанське
728
інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Аджика 3 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Перець болгарський 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Кукурудза консервована 3 ст.л.
- Рис 2 скл.
- Перець чорний мелений
Обсмажити цибулю півкільцями в олії. Додати аджику або томатну пасту, часник, болгарський перець, моркву, кукурудзу. П'ять хвилин протушкувати на повільному вогні.
Потім всипати промитий рис. Залити гарячою водою, щоб покрило продукти, і кип'ятити під кришкою до випаровування.
Знову залити водою, поперчити і на дуже маленькому вогні тушкувати до готовності.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Закупка рецепты - рецепты пошагово с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Шоколадное облако. Рецепт Юлии ВысоцкойРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі