Різото "Рисова фантазія"
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Гриби (печериці) 300 г
- Рис ("Арборіо") 200 г
- Бульйон (грибний, із кубиків) 3 скл.
- Пармезан 100 г
- Петрушка 1 пуч.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Цибулину нарізати кільцями.
Обсмажити на олії.
Нарізати дрібними кубиками перець.
Додати до цибулі.
Туди ж додати гриби.
Смажити овочі хвилин 5, доки гриби не стануть м'якими.
В окремій сковороді (глибокій) на великому вогні обсмажити рис (хвилини 2-3).
Зробити вогонь менше і, акуратно помішуючи, потихеньку влити бульйон у рис.
Залишити сковороду на маленькому вогні до готовності - рис має увібрати увесь бульйон.
Додати до рису овочі, добре перемішати.
Додати сир (натертий на тертці), зелень, сіль, перець, перемішати і тримати ще на маленькому вогні хвилини 2.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт фасолевого торта. Рецепты тортов.
Зачем Вам есть одну капусту - рецепты капусты пелюстки. Поможем выйти замуж в Германию.
оригинальные салаты из морепродуктов
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт закуски рафаэлло. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепт пасхи в хлебопечке мулинекс 573807Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter