Різото "Рисова фантазія"

КАШІ ТА ГАРНІРИ
722 Різото "Рисова фантазія"
Фото - Різото
інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський (червоний) 1 шт.
  • Гриби (печериці) 300 г
  • Рис ("Арборіо") 200 г
  • Бульйон (грибний, із кубиків) 3 скл.
  • Пармезан 100 г
  • Петрушка 1 пуч.
  • Цибуля зелена 1 пуч.
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Різотто Цибулину нарізати кільцями.

Різотто Обсмажити на олії.

фото Різотто Нарізати дрібними кубиками перець.

Різотто Додати до цибулі.

Різотто Туди ж додати гриби.

Різотто Смажити овочі хвилин 5, доки гриби не стануть м'якими.

Різотто В окремій сковороді (глибокій) на великому вогні обсмажити рис (хвилини 2-3).

Різотто Зробити вогонь менше і, акуратно помішуючи, потихеньку влити бульйон у рис.

Різотто Залишити сковороду на маленькому вогні до готовності - рис має увібрати увесь бульйон.

Різотто Додати до рису овочі, добре перемішати.

Додати сир (натертий на тертці), зелень, сіль, перець, перемішати і тримати ще на маленькому вогні хвилини 2.

Різотто  

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт фасолевого торта. Рецепты тортов.

Зачем Вам есть одну капусту - рецепты капусты пелюстки. Поможем выйти замуж в Германию.

оригинальные салаты из морепродуктов

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт закуски рафаэлло. Рецепты Для Мультиварки.

Рецепт пасхи в хлебопечке мулинекс 573807Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter