Різото по-англійськи
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Рис 2 скл.
- Сирок плавлений 100 г
- Кубик бульйонний курячий 2 шт.
- Вода (окріп) 1 л
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений) 0.3 ч.л.
Цибулю дрібно нарізати і злегка обсмажити у великій кількості олії на дні каструлі. Цибуля повинна стати злегка золотистою.
До цибулі додати рис, трохи зменшити вогонь і перемішувати доки рис не вбере всю олію.
Розкришити зверху кубики й залити окропом. Накрити кришкою і варити на середньому вогні до готовності рису. Рис повинен увібрати всю рідину і при цьому залишатися розсипчастим.
Дрібно нарізати сирки і додати до рису, туди ж укинути чорний перець і все добре перемішати.
Вимкнути вогонь, накрити каструлю кришкою і дати постояти хвилин 10.
Куриный рулет с яйцом и сыромкуриный рулет
Салат с Курицей и сухариками рецептКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салаты. Косметика своими руками.
Кулинарные сайты. лазаньяКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter